Презентация

Фирма "Експо Дизайн-3" ЕООД е създадена през 2001 г. с основна дейност проектиране и изграждане на изложбени щандове за панаири и изложения в страната и чужбина. Също така предлага уникални и нестандартни щандове изработени от различни материали – MDF, гипсокартон, изцяло съобразени с изискванията и нуждите на изложителя.

Фирма „Експо Дизайн 3” ЕООД е създадена през 2001 г. с основна  дейност  изработка на концепции,проектиране и изграждане на изложбени щандове  на изложения в страната и чужбина.
Като такава повече от 18 год. неизменно присъства на мероприятията  провеждани от Международен Панаир Пловдив,
Интер Експо Център, Автомобилните изложения и др.
Многократно печели конкурси на МТ за изграждането на информационни щандове на България на туристическите изложения  в Букурещ, Солун, Белград, Истанбул, Прага, Будапеща, Познан, Варшава и др.
Работим успешно за Български и чуждестранни клиенти на изложенията в Мюнхен, Хановер, Франкфурт, Кьлн, Дюселдорф, Берлин и др.

За осъществяване на нашата дейност  разполагаме със съвременни изложбени конструкции,използваме съвременни
технологии и тенденции. Проектирането се извършва в 3D визуализация, което дава идеална и точна представа на  клиента как ще изглежда неговия щанд.

Производствената ни дейност  включва: изработка, доставка , монтаж и поддръжка на обемни светещи букви /неон и светодиоди/, светещи реклами, табели, надписи от ПВЦ фолио и др.

Разполагаме с ЛЕД екран 115 инча и резолюция Р-3.84 изключително подходящ за вграждане в изложбени щандове.

© 2019 Експодизайн България. All rights reserved | Powered by Websolution Ltd.